21. kolo
19.01.2008 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AJ Auxerre - Racing Strasbourg 1:1

Štrasburk odvrátil hrozbu tří prohraných zápasů za sebou na Stade Abbe-Deschamps v Auxerre, když pět minut před koncem vyrovnal na konečných 1:1 James Fanchone. Za domácí Auxerre se trefil Daniel Niculae.

Auxerre začalo skvěle. Kamel Chafni našel výbornou přihrávkou Daniela Niculaeho, který s přehledem prostřelil brankáře hostů Gregory Paisleyho. Střelec domácích mohl v zápase dosáhnout hattricku. V jedenácté minutě hezkou střelou přinutil Paisleyho k parádnímu zákroku. Štrasburk měl příležitost k vyrovnání, když Kevin Gameiro mířil přesně mezi tři tyče, překonal i gólmana Auxerre Sorina, ovšem míč z brankové čáry odklidil na poslední chvíli Gabriel Tamas.

I po poločase přicházely šance na obou stranách. Gameira vychytal Sorin, na druhé straně trefil Niculae břevno. A právě tato šance nakonec mrzela Auxerre nejvíce. V pětaosmdesáté minutě totiž centr Renauda Cohadeho zužitkoval Fanchone a zařídil remízu Štrasburku. Hosté jsou díky tomu na patnácté příčce, Auxerre o příčku zpět.

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele