17. kolo
09.12.2007 20:55 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AJ Auxerre - Paris Saint-Germain 0:1

PSG dalo na chvíli zapomenout na svou krizi a díky výhře v Auxerre se odpoutalo od sestupových pozic. Mezi oběma celky je nyní jednobodový rozdíl.

Ještě před utkáním se hostjící fanoušci stihli poprat s policisty, na hřišti ale byli v úvodu aktivnější domácí. První šanci měl Oliech a Landreau musel tasit parádní zákrok. Ránu svému mateřskému klubu mohl zasadit Traore, který v Auxerre hostuje právě z PSG, jeho hlavičku po rohovém kopu Kahlenberga ale do sítě nepustil dobře postavený Rothen. Traore na sebe upozornil i v 15. minutě, kdyžvyrobil minelu a mohl děkovat Srinovi, který zmařil tutovku Arnauda. Ještě lepší zákrok pak domácí brankář pžedvedl v 17. minutě proti trestnému kopu Rothena.

Hosté postupem času přebírali iniciativu, častěji drželi míč na svých kopačkách a čtyři minuty po změně stran šli do vedení, to Rothen posadil míč na hlavu Luyindulovi a ten se z malého vápna nemýlil - 0:1.

Auxerre na úvodní branku odpovědělo tlakem. Niculaeho pokus se otřel o tyč, proti trestnému kopu Kahlenberga se pak vytáhl v neděli večer výtečný Landreau. PSG přežilo domácí šance a zápas dovedlo do vítězného konce. Trenéra Paula Le Guena v závěru ani nemusely mrzet spálené šance Dianeho a Gallarda, PSG v Auxerre vyhrálo poprvé od roku 1997.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele