34. kolo
19.04.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AJ Auxerre - FC Metz 0:0

Bezbrankovou remízu viděli diváci v Auxerre, domácí tým remizoval s již sestupujícími Métami 0:0. Gólové příležitosti byly vidět na obou stranách, ale sobotnímu večeru kralovali brankáři.

První šanci zápasu měl po čtvrthodině hry záložník Auxerre Kahlenberg, který se však před brankářem hostů unáhlil a vyslal na něj pouze slabou střelu. Další příležitost měl domácí o pár chvil později, Niculae se zbavil obránce Mét a vystřelil, ale Marichez předvedl v brance hostů bravurní zákrok.

Na začátku druhé půle měli stoprocentní příležitost ke skórování fotbalisté Mét, povedenou Gestedeho střelu ale dokázal domácí gólman chytit. Auxere zahrozilo po hodině hry, tvrdá Mignotova hlavička ale skončila mimo tři tyče. V závěrečných minutách zápasu mohl domácímu týmu zajistit tři body Niculae, jeho hlavičku skvěle zneškodnil brankář Mét Marichez.

Hosté zůstávají v tabulce na posledním místě, Auxerre patří se ziskem 41 bodů patnáctá příčka.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Beznadějné poslední Méty by už Auxxere měli určitě porazit a tím snad vylepší trochu postavení v tabulce. Tip 3:1. AJ AUXERRE !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je smůla. Méty jsou beznadějně poslední a mohla se na nich vylepšit bilance.Snad to bude příště lepší. AJ AUXERRE !!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele