11. kolo
20.10.2007 16:00 CET
5 : 3
(0:1)

Reportáž

AJ Auxerre - FC Lorient 5:3

Trápící se Auxerre našlo svého spasitele. Minimálně pro zápas s Lorientem se jím stal polský útočník Ireneusz Jelen, který nastřílel hattrick. Na hřišti přitom pobýval jako střídající hráč až od dvaasedmdesáté minuty utkání.

Domácí v zápase dvakrát prohrávali. Poprvé už v šesté minutě, když hrubku Tamase pohodlně potrestal hlavičkující Saifi. Niculae vyrovnal už za pět minut, ale rozhodčí viděl hraní rukou. Niculae se dočkal až po přestávce, když vystihl nepřesnou přihrávku Jallota a následně prostřelil Audarda. Jenže pak se znovu hlavou prosadil Saifi a z domácími to znovu vypadalo špatně. Pak se dostal na hřiště Jelen a během necelé dvou minut dvakrát skóroval, podruhé mu palebnou pozici připravil Kahlenberg. V 82. minutě už to s Auxerre vypadalo dobře – Niculae krásným volejem podruhé v zápase skóroval. Zápas však patřil Ireneuszovi Jelenovi, který po přihrávce Oliecha dokončil hattrick. Orient ještě snížil Bourhanim, pro nějž to byla první ligová branka.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele