24. kolo
04.03.2023 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Elche (© AFP)

Dobrá defenziva a gól za pět minut dvanáct rezultovaly v druhou výhru Elche v sezóně

Utkání mezi Mallorcou a Elche přineslo překvapivý výsledek. Zvítězili v něm totiž hosté, a to díky jediné brance z osmaosmdesáté minuty, o kterou se postaral Argentinec Boyé. Ostrované se snažili v závěru utkání vyrovnat, což se jim i povedlo, gól Muriqiho ale nakonec vinou faulu neplatil. Elche tak poprvé v sezóně zvítězilo na venkovním hřišti a stáhlo manko na předposlední Valencii na jedenáct bodů.

Ani jeden z týmů si zkraje zápasu nedokázal vytvořit větší šanci ke skórování, první jakous takous příležitost měli Los Franjiverdes až po půl hodině hry. Povedený signál po rohovém kopu vyústil v zajímavé zakončení Mascarella, jeho rána ale bránu Rajkoviče těsně minula.

Druhý poločas unavoval diváky na Visit Mallorca Estadi ještě o něco více než první. Gólovou příležitost si vypracovali opět hosté, a to přibližně deset minut před koncem, kdy na Rajkoviče postupoval sám Ezequiel Ponce. Srbský gólman ale dokázal jeho střelu vytěsnit.

Psala se osmaosmdesátá minuta, když byl gólový účet konečně otevřen. Postaral se o to po přesném rohovém kopu Gumbaua Lucas Boyé. Ten dostal míč přesně na nohu a s trochou štěstí jej z první zavěsil pod víko. Ze své první velké šance zápasu se pak prosadili také Piráti. Jenže gól Muriquiho nemohl kvůli faulu Maffea platit, a tak po závěrečném hvizdu zkrátka platil stav 0:1.

Autor: Filip Vítek / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele