15. kolo
30.12.2022 19:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Cádizu (© AFP)

Cádiz se rozešel s Almeríou nerozhodně 1:1

Po bodu si v 15. kole španělské nejvyšší soutěže připisují Cádiz a Almería. Hosté na Estadio Nuevo Mirandilla dlouho vedli, ale o těsnou výhru je připravil vyrovnávací gól Lucase Péreze sedm minut před koncem.

V Cádizu se v pátek večer hrálo svižné utkání, které nabídlo hned několik gólových momentů. Ten první přišel v 17. minutě po centru z levé strany a hlavičce Álvara Negreda, kterou brankář Fernando vyboxoval mimo tři tyče. O pár minut později Cádiz vstřelil vedoucí Brian Ocampo, avšak do celé situace se vložil VAR a branku neuznal. Na tu si museli diváci počkat do 41. minuty, kdy se pro změnu prosadili hosté. Gonzálo Melero se po šťastném odrazu dostal do vyložené pozice a razantní střelou nedal Ledesmovi šanci.

Almería držela těsné vedení dlouho a mohla i svůj náskok navýšit. Nejblíže byla po hodině hry, kdy Touré orazítkoval tyčku. Stejný hráč měl ještě jednu loženku o pět minut později, nicméně ani v této šanci nebyl úspěšný. Do třetice pak Cádiz zachránil brankář Ledesma, jenž skvěle lapil pokus Baptistãa.

Hosté mohli těchto příležitostí jenom litovat, protože Cádizu se nakonec podařilo vyrovnat. Sedm minut před koncem propadl balón v pokutovém území Almeríe a Lucas Pérez pohotovou střelou srovnal na konečných 1:1. Cádiz mohl i zvítězit, kdyby v nastavení pálil Lozano o něco přesněji.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele