10. kolo
19.10.2022 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Momentka z utkání Cádiz - Betis (© AFP)

Cádiz překvapivě udržel střelce Realu Betis na uzdě

Real Betis dnes znovu ztratil a opět působil v útoku bezzubě. Bod si překvapivě nechal domácí Cádiz, který si nenechal dát ani jednu branku. Béticos tak z posledních čtyř duelů vyhráli jen jediný.

Z výsledku se může zdát, že to bylo nudné utkání. Opak byl ale pravdou. Jedna šance střídala druhou. Už v sedmé minutě doběhl k odraženému míči Willian José, jenže ho nepochopitelně poslal vysoko nad bránu! José byl při chuti a o pár minut později hlavičkoval těsně vedle tyče. Svou šanci mělo i domácí mužstvo, jenže Fernándezovo zakončení dokázal brankář Bravo vykopnout.

Obrana Real Betis nechala jednou otevřená vrátka a hned do nich vlétl Lucas Pérez. Jenže jeho rána levačkou z úhlu rozvlnila jen boční síť. Béticos si dnes mohli stěžovat sami na sebe a na svou nepřesnost. Po změně stran pálil z první Guido Rodriguez opět jen těsně vedle.

Pak si potlesk tribun vysloužil domácí brankář Ledesma, který bravurně vyrazil hlavičku Joaquína. Ani Cádiz nebyl přesný a Mamadou Mbaye dokonce tvrdou ranou olízl Bravovu tyč! Pro změnu do břevna pálil v nastavení Lozano. Po další obrovské šanci Péreze pak nervy ztratil Sergio Canales a byl po dvou kartách v krátkém sledu hned vyloučen.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele