31. kolo
25.04.2023 19:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Osasuny (© AFP)

Osasuna si veze z Cádizu hubené vítězství

Cádiz na svém domácím stadiónu padl s Osasunou. Jediným gólem rozhodl utkání ve dvaašedesáté minutě Rubén García. Pár minut před koncem byl pak ještě vyloučen za surový zákrok mimo hru Abde, na výsledku to už ale nic nezměnilo.

Už v páté minutě se k první nebezpečné situaci propracovali domácí, k zakončení se po centrovaném míči Carceléna dostal Sobrino, brankář Fernández byl ovšem na svém místě a se střelou si poradil.

Pár vteřin před koncem první půle se mohl Cádiz radovat z gólu do šatny, po rohovém kopu se k akrobatickému zakončení dostal Ramos, gólovou radost mu však zkazil jeho spoluhráč Sobrino, který se ráně omylem postavil do cesty a vytečoval ji nad bránu.

Z úvodního gólu se tak nakonec přeci jen ve dvaašedesáté minutě radovali hosté. Sánchez ustál souboj s obráncem a vybojoval míč na koncové čáře, odtud jej přihrál až za velké vápno, kde si jej našel Rubén García. A ten už jen výstavně uklidil míč k levé tyči.

Pět minut před koncem pak za kopnutí protihráče obdržel červenou kartu Maročan Abde, jenže domácí už se k vyrovnání prostě nepropracovali. Vyrovnaný zápas tak skončil těsnou výhrou pamplonského celku.

Autor: Filip Vítek / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele