28. kolo
08.04.2023 14:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Abde Ezzalzouli (© AFP)

Osasuna díky fantastickému Ezzalzoulimu otočila utkání s Elche

Elche v Pamploně na chvíli šokovalo, když zvládlo lépe první poločas a díky Morentemu se ujalo vedení. Jenže domácí Osasuna se nevzdala a díky dvěma trefám skvěle hrajícího mladíka Ezzalzouliho dokázala otočit utkání ve svůj prospěch.

Elche stále nevzdává sen o záchraně, ale ta se s každým dalším kolem zdá víc a víc jako teorie, zbožné přání. Dnes na stadionu El Sadar nezačali hosté špatně, ale po patnácti minutách měli velké štěstí. Ezzalzouli totiž krásným pasem oslovil nabíhajícího Budimira a ten byl ve vápně faulován. Nicméně sudí Fuertes nakonec s vydatnou pomocí VARu naznal, že Budimir svému pádu dost přidal a penaltu odvolal.

Delší dobu se ani jeden z týmů nemohl dostat soupeři na kobylku, až ve 44. minutě Elche překvapivě udeřilo. Krásný pas vymyslel Omar Mascarell, když si všiml na zadní tyči nabíhajícího Teteho Morenteho. Ten nezmatkoval, obešel kličkou prvního obránce a pak zakončil neomylně na bližší tyč!

Elche krátce po změně stran přidalo ještě druhou trefu, ale tu kvůli ruce odvolal VAR. Což byla dost možná klíčová situace, neboť Elche pak úplně rezignovalo na hru a brzy inkasovalo. Kike Barja se sprintem dostal k vápnu a zpětnou nahrávkou na penaltu oslovil Abdeho Ezzalzouliho. Pro něj už nebylo problémem srovnat krok.

Šest minut před koncem ale tenhle talent ukázal ještě větší kouzlo. Počíhal si na nahrávku za vápno od Oroze a nádherně míč zakroutil do sítě - 2:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele