24. kolo
12.02.2022 16:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hráči Realu Madrid s rozhodčím (© AFP)

Realu Madrid se ztenčil náskok, ve Villarrealu pouze remizoval

Šlágr kola mezi "Žlutou ponorkou" a vedoucím Realem Madrid branku nepřinesl. Zatímco v prvním poločase byli lepší domácí, druhý poločas ovládl "Bílý balet". Ani jedné straně se ale nepodařilo vstřelit gól, nejblíže k němu byl Gareth Bale, který orazítkoval tyč.

Velšský ofenzivní záložník se poněkud překvapivě objevil v základní sestavě výběru Carla Ancelottiho, naopak pouze na lavičce začali Luka Modrić nebo Eden Hazard.

Do utkání vstoupil lépe Villarreal, který měl už v 7. minutě velkou šanci jít do vedení. Samuel Chukwueze se šikovně zbavil hned dvou obránců, ale zpětnou přihrávkou nikoho ve žlutých dresech nenašel. Ještě větší příležitost měl v 19. minutě Arnaut Danjuma, jenž v dobré pozici orazítkoval tyčku! To byly šance, které musí Villarreal mrzet doteď.

Real Madrid byl směrem dopředu bez nápadů, i když nutno podotknout, že "Žlutá ponorka" bránila velmi pozorně. Do třetice pak zazdil velkou možnost domácích Alberto Moreno, jehož ránu zpoza vápna vyrazil Courtois. Teprve tři minuty před koncem se dostal ke slovu i Real Madrid a po nákopu Casemira zkoušel neúspěšně přehodit brankáře Gareth Bale. Villarreal měl v prvním poločase i častější držení balónu, nicméně skóre se na ani jedné straně nepohnulo.

Po změně stran začaly přibývat šance Realu, který byl čím dál aktivnější. Tvrdou ránu Garetha Bala vytěsnil na břevno Rulli a brankář domácích se zaskvěl i následně, když ve stoprocentní šanci vychytal Viníciuse Júniora.

Nápor Realu pokračoval a když už se podařilo Rulliho překonat, zastoupila ho před prázdnou brankou defenziva. Hosté postupně ovládli hru, držení i střelbu, ale skóre se jim na svojí stranu přelít nepodařilo. Na posledních osm minut nechal Carlo Ancelotti poslat na hřiště i Edena Hazarda, ale efekt to nemělo. Real Madrid na Estadio de la Cerámica ztratil a na Sevillu má náskok pouze čtyři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
Filip236

0:2

Reagovat
zasranej malíř

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
dextroza_m

2:1

Reagovat
Pharrell

1:2

Reagovat
dextroza_m

Me tvuj nazor nezajima, dej to do placu a doufej

Reagovat
Pharrell

Drž hubu zamindrákovanej zakomplexovanej fando Barcelony. Raději se starej aby se tvá Barca dostala do LM.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Pharrell

Ale notak Katalánče. Chceš se hádat jak děcko?

Reagovat
dextroza_m

nezvládajko

Reagovat
dextroza_m

15 let?

Reagovat
Pharrell

Brzy dostanete na prdel od Neapol. Ve čtvrtek v EL.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele