30. kolo
03.04.2022 18:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Souboj ze zápasu Valencia - Cádiz (© AFP)

Valencia doma nenašla recept na Cádiz, duel skončil 0:0

Remíza 0:0 byla k vidění na stadionu Mestalla ve Valencii. Domácí Los Che sehráli s Cádizem takticky svázanou bitvu, která prakticky nenabídla žádné příležitosti. Závěrečný hvizd, kterému předcházelo vyloučení Josého Mariho osvobodil znuděné diváky v ochozech.

Už průběh prvního poločasu ukázal, že půjde o takticky svázanou bitvu. Valencia za pětačtyřicet minut nebyla schopná vystřelit na branku, přestože měla o trochu navrch. V jejích největších příležitostech stříleli vedle nejprve Alderete a po něm až ve 36. minutě orazítkoval břevno Gómez! Na druhé straně si Cádiz vytvořil první gólovku až prostřednictvím Negreda, který nechal vyniknout brankáře Mamardašviliho. Z prvního poločasu to bylo po hříchu všechno.

Bohužel pro diváky se obraz hry ve druhém poločase nezměnil. Ba co hůře. Brankových příležitostí dokonce dramaticky ubylo a ochozy stadionu Mestalla se povětšinou nudily. Za vše hovoří fakt, že nejdůležitějším momentem bylo až vyloučení Josého Mariho v páté minutě nastaveného času. To pochopitelně nemělo na konečný výsledek zápasu vůbec žádný vliv.

Valencia tak nezopakovala dva měsíce staré vítězství nad Cádizem v rámci Copa del Rey a do tabulky zapisuje pouze bod. Pro Los Che je to samozřejmě komplikace a evropské poháry se vzdalují. Naopak pro Cádiz má remíza poměrně velkou váhu a do bojů o záchranu se bude jistě hodit.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele