38. kolo
20.05.2022 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Karim Benzema a Marcelo (© AFP)

Real Madrid si s Betisem dělí body v utkání, kdy nikomu o nic nešlo

Poslední duely LaLigy za sebou mají i týmy Realu Madrid a Realu Betis. A pro diváky to zas tak atraktivní utkání nebylo, protože se dočkali jen minima šancí a ani jedné branky. Na postavení obou týmů se po remíze nic měnit nebude.

Béticos hodně chtěli do Ligy mistrů, ale ta pro ně zůstane i v příštím ročníku zavřená. Přesto se svěřenci trenéra Pellegriniho hodně snažili vyhrát poslední duel. Guido Rodríguez si připsal první větší šanci, jenže jeho rána přesný cíl nenašla. Rui Silva moc zasahovat nemusel, snad jen zakončení Luky Modriće musel vyřešit rychlejším reflexem.

V utkání jsme na obou stranách viděli hodně nepřesností a jen málo opravdové snahy dostat se do vedení. Oba týmy věděly, že své postavení už nezlepší a to se negativně projevovalo na kvalitě hry i přístupu obou mužstev. První půli zakončil svým projektilem Casemiro, jenže ani jeho rána se mezi tři tyče nevešla.

Trenér Carlo Ancelotti poslal po změně stran na hřiště čerstvé síly a nejspíš si od nich sliboval větší kvalitu i nasazení. Marně. Real se sice dostal blíž k vápnu brankáře Silvy, nejčastěji to bylo brazilské duo Vinícius - Rodrygo, ale k ničemu dalšímu je obrana Béticos už nepustila. Rozhodnutí mohla nabídnout až 87. minuta. V ní si legendární Joaquín naběhl do vápna a dostal tam přihrávku, jenže v těžké pozici pálil vysoko nad. To by ale byl opravdu krásný konec loučícího se borce. Škoda.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele