33. kolo
19.04.2022 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Elche (© AFP)

Real Betis doma padl s Elche, dostal gól pár minut před koncem

Real Betis večer nezvládl svou roli favorita a přenechal všechny tři body disciplinovanému Elche. O šok se pár minut před koncem postaral Tete Morente.

Real Betis doma toužil po dalších třech bodech, které by ho přiblížily vysněné Lize mistrů. Do dnešního duelu 33. kola LaLigy šel tým ze Sevilly jakožto pátý a los mu nadělil velmi příjemného soka v podobě trápícího se Elche. Ten naopak řešil sestupové trable a zatím nikterak úspěšně. Úvodní minuty mu navíc naději na tři body zrovna nenabídly. Po dvaceti minutích totiž Willian José hlavičkoval do břevna, načež Juanmi rozvlnil síť. Jenže z ofsajdu, takže sudí jeho trefu uznat nemohl.

Dnes večer se Realu Betis moc nedařilo hrát svou obvyklou hru, v ofenzivě se často trápil a situace, které jindy řeší velmi jednoduše a efektně, dnes postrádaly rychlost i kreativitu. Sergio Canales se pokusil nudnější pasáž ke konci první půle změnit tvrdou střelou, ale scházely mu centimetry!

Stejně dopadl již v nastaveném čase Cuadrado. Elche se o moc ofenzivních výpadů snad ani nepokoušelo, spíš spoléhalo na tuhou obranu a občasný brejk. Ten mu ale Béticos dlouho nedopřávali a zodpovědně si plnili své obranné zkušenosti. Když se deset minut po změně stran dostal do velké šance Juanmi, tak ho skvělým zákrokem vychytal pozorný Badía!

Dnešní duel Béticos fatálně nevyšel, protože osm minut před koncem zvládl outsider jediný brejk. Na dlouhý míč do vápna si naběhl střídající Josan, který odcentroval míč zpět do ohně a sledoval, jak Tete Morente na přední tyči vměstnal míč do sítě! Domácí tým navíc blížící se prohru neunesl psychicky a v nastavení se nechal vyloučit zbytečně faulující Akouokou.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele