22. kolo
22.01.2022 14:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Álvaro Negredo (© AFP)

Levante klesá na poslední místo, tři body nechalo Cádizu

Cádiz ještě nevzdává boj o záchranu a dokázal to dnes odpoledne, kdy přetlačil domácí Levante. Celek z Valencie nedokázal soupeři dát ani jednu branku, zato hosté se díky trefám Negreda se Sánchezem prosadili dvakrát.

Tohle byl hodně důležitý boj pro oba týmy a lépe z něj vyšli hosté. Na nich bylo od začátku vidět, že hodně chtějí vyhrát a uvědomují si důležitost klíčového boje mezi dvěma celky bezprostředně namočenými v záchranářských pracích. Cádizu se po třiceti minutách povedl jeden rychlý brejk, který poslal míč na vápno. Tam si na něj naskočil veterán Álvaro Negredo a přesnou hlavičkou na zadní tyč nedal brankáři Fernándezovi šanci.

Ani druhá půle nenabídla lepší fotbal, pořád to bylo hodně nepřesné a větší šanci aby člověk pohledal. Právě, když to vypadalo, že se Levante dostane do tlaku, Cádiz udeřil. Patnáct minut před koncem si Salva Sánchez našel balon mířící do vápna, převzal ho a napálil do sítě. To byla pro Levante zdrcující rána, ze které se už nevzpamatovalo, i když v nastavení mohl Cantero snížit.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele