28. kolo
12.03.2022 16:15 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Fidel a Johan Mojica (© AFP)

Elche veze z Granady těsnou výhru

Pouze jedna branka byla k vidění v zápase mezi Granadou a Elche. Diváci jí viděli už po jedenácti minutách z kopačky Fidela. Granada se i po další porážce drží těsně nad sestupovou propastí, zatímco Elche spodním patrům uniká.

Granada před týdnem prohrála ve Valencii a neúspěšné bylo i Elche, které pro změnu podlehlo Barceloně. Jejich vzájemný duel byl z hlediska záchranářských prací velmi důležitý.

Utkání nabídlo spoustu brankových příležitostí a je s podivem, že padl jen jeden gól. Už ve 2. minutě zazdil obrovskou šanci Uzumi, když ve vyložené pozici vůbec netrefil balón. Vzápětí z malého vápna zakončoval Carlos Neva a skvělý Badía si připsal výtečný zákrok. Nápor Granady neustával, nicméně to byli hosté, kdo se ujal vedení. V 11. minutě se Elche povedl ukázkový přechod do útoku, který neomylně zakončil Fidel.

Inkasovaná branka Granadou zacloumala a domácí na ní nedokázali reagovat. Těsně před koncem prvního poločasu měli hosté další příležitost a po pádu Milly se marně dožadovali pokutového kopu.

O poločase Granada přeskupila síly a druhou polovinu zápasu začala rovněž aktivně. Badía fantasticky vychytal střelu Collada i Milly, ve druhém případě dokonce zazvonila horní tyč. Devět minut před koncem minul balón Morente a i další situaci zůstaly bez gólu. Vyrovnání nepřinesl ani dlouhý nastavený čas, takže Elche veze z Granady nejtěsnější výhru.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bookmakerovi mače.

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát se mu nějak nevyved. Byl ale jeden jediný, kdy prohrál favorit. Dá se to prominout .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele