26. kolo
28.02.2022 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Domingos Duarte (© AFP)

Granada se s Cádizem rozešla bez branek

Granada doma jen remizovala s Cádizem a nejvíc trpěl nezaujatý divák, který se branky nedočkal. Utkání ale výrazně ovlivnila 33. minuta, v níž se nechal vyloučit domácí obránce Domingos Duarte a bez něj se domácí spíš zatáhli do obrany.

Granada vstupovala do utkání s Cádizem v roli jasného favorita. Přesto se jako první musela bránit. Do první velké šance byl vyslán Álvaro Negredo a jeho náběh musel brankář Maximiano likvidovat jen s vypětím všech svých sil.

Dlouho se v utkání prakticky nic nedělo, až 33. minuta zápasu dala střetu těchto dvou týmů nový směr. Po ostrém faulu na unikajícího veterána Negreda byl totiž ze hřiště odejit obránce Duarte, který dostal červenou kartu.

Cádiz se sice snažil svého výhody jednoho muže v poli využít, ale upřímně byl směrem dopředu naprosto neschopný kloudné akce. A když už se k něčemu dostal, tak stál v cestě brankář Maximiano. Mladý gólman zasáhl proti ranám Negreda a později i Carceléna. Granadě naopak nepomohlo ani několikeré střídání.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele