21. kolo
16.01.2022 14:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Lucas Boyé (© AFP)

Elche zaskočilo Villarreal

Pětizápasová série Villarrealu bez porážky skončila v Elche. Los Franjiverdes navázali na výkon z minulého týdne a po Espanyolu srazili na kolena i Žlutou ponorku. Jediným gólem o tom rozhodl čtvrt hodiny před koncem Lucas Boyé. Pro domácí jsou to důležité tři body, které jim pomohou v boji o záchranu.

Nebyl to zrovna ofenzivně laděný zápas. První poločas nabídl jen málo brankových příležitostí a jedním z nejzajímavějších momentů byl pokus o vymodlení si penalty v podání Mascarella. Nebezpečně se jevil Gumbaův přímák ve 30. minutě, který skončil nad brankou. Trefit branku se za první poločas nepodařilo žádné straně a diváci se povětšinou nudili.

Teprve v 58. minutě si připsal dobrý zákrok brankář Badía, jenž zblízka zlikvidoval Pinův pokus. Obraz hry se ve druhém poločase příliš nezměnil, brankových příležitostí bylo nadále minimum. Mnohem více se v tomto směru čekalo od Villarrealu, ale na druhou stranu Elche předvádělo dobrý výkon v defenzívě.

Čtvrthodinu před koncem se podařilo domácím vstřelit jediný gól zápasu. Lucas Boyé se jako blesk z čistého nebe dostal na hranici šestnáctky ke střele a brankář Rulli na jeho pokus nedosáhl. Villarreal měl na případné vyrovnání zhruba patnáct minut, ale v ofenzívě se dál trápil. Nepomohlo ani šestiminutové nastavení, po kterém sudí Pizarro utkání ukončil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele