29. kolo
19.03.2022 16:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Goncalo Guedes (© AFP)

Valencia zvítězila na Elche gólem Gonçala Guedese

Valencia dokázala vyloupit stadion Manuela Martíneze Valera a natáhnout sérii bez porážky na čtyři utkání. Los Che ale nadále zůstávají ve středu tabulky s odstupem na pohárové příčky. Jedinou branku vstřelil krátce po změně stran Gonçalo Guedes.

Valencia zase jednou zažívá povedenější období a na půdě Elche dosáhla třetího vítězství z posledních čtyř kol.

Hosté začali dobře a už v 6. minutě rozjásali své fanoušky vedouc brankou. Bohužel pro ně byla celá situace zkoumána VAR systémem a ten odhalil těsný ofsajd. Další průběh utkání byl hodně vyrovnaný a teprve pět minut před koncem prvního poločasu zazdil stoprocentní šanci Guedes, kdyz po samostatném postupu na branku střílel mimo tři tyče.

I začátek druhého poločasu vyšel lépe Valencii a v 50. minutě vstřelil úvodní branku Gonçalo Guedes, když se natlačil před svého strážce a v pádu poněkud kuriózním způsobem překonal Badíu. Až potom zahrozilo i Elche a Morente spálil uvnitř šestnáctky velkou příležitost. V 66. minutě se i Elche muselo smířit s neuznanou brankou a na vině byl opět těsný ofsajd.

Šance měla i Valencia a tu největší čtvrthodinu před koncem. Přečíslení 4 na 2 vyřešila trestuhodně střelou do jednoho z obránců. Na druhé straně zase musel zasahovat Mamardašvili. Elche se vyrovnat nepodařilo a v nastaveném čase ještě uviděl červenou kartu za nevybíravé řeči Mojica. Valencia si veze z Elche tři body a potvrdila vzrůstající formu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele