3. kolo
28.08.2021 19:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Fanoušci Elche (© AFP)

Sevilla i přes velkou převahu v Elche nezvítězila

První bodovou ztrátu si v nové sezoně připsala Sevilla FC, přestože v zápase měla místy drtivou převahu. Z celkových pěti střel na branku propustil domácí brankář Casilla jen jeden gól a výrazně tím přispěl k remíze 1:1. Elche zaskočilo favorita v jedenácté minutě, kdy se prosadil Roco.

Pro Elche je konečná remíza velmi dobrým výsledkem a i když nevypadají dva body ze tří kol jako úspěch, opak je pravdou.

Proti Seville šli domácí Franjiverdes do vedení už v 11. minutě. Fidelovu načasovanou přihrávku převzal Enzo Roco a zblízka procedil balón za Bonúa. Pro hosty to byl poněkud smolný začátek, protože krátce předtím Óscar Rodríguez orazítkoval tyčku! Sevilla následně udávala tempo a měla šance. En-Nesyri zakončoval jen do náruče Casilly, ale pět minut před koncem už bylo vyrovnáno. Na Acuňův centr si naběhl En-Nesyri a hlavou poslal balón za Casillova záda.

Poločasová remíza byla zasloužená, avšak dal se očekávat další nárůst tlaku ze strany Rojiblancos. Rafa Mir dostal balón do prostoru, kde operoval úplně sám, ale koncovku uspěchal a z první úplně minul bránu. Přesnost výrazně chyběla i En-Nesyrimu, po dalším náběhu a hlavičce. Elche čekaly v závěru krušné čase, ale Seville docházely síly a z trvající územní převahy se vítězný gól vstřelit nepodařilo. Sevilla si tak odváží z Elche pouze bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad se neuskuteční následující scénář. Prohra v Elche a následná výhra s Barcelonou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele