14. kolo
21.11.2021 18:30 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

Juanmi (© AFP)

Real Betis si upevnil pátou příčku, v Elche nasázel tři góly

V dobrých výkonech pokračuje i po reprezentační přestávce Real Betis. Sevillský celek zvítězil na půdě Elche 3:0 a to hrál od 68. minuty bez vyloučeného Héctora Bellerína. Náskok si ale vytvořil během úvodní půlhodiny, kdy nasázel domácím všechny tři góly.

Vstup do utkání Elche vůbec nezvládlo. V prvních deseti minutách sice častěji drželo balón na svých kopačkách, ale k čemu to bylo platné, když následně třikrát inkasovalo. Ve 12. minutě dostal Juanmi spoustu prostoru i času vystřelit a jeho projektil zapadl přesně k tyči.

Defenziva domácích nestála na pevných základech, o čemž se přesvědčil v další gólovce Fekir, avšak v tomto případě dokázal Badía ještě zasáhnout. Když ale ve 24. minutě zbytečně fauloval Juanmiho Barragán, čelil pokutovému kopu a na ránu Williana Josého byl krátký. Obrana Elche se vzápětí sesypala a na 3:0 zvyšoval střelou bodlem Nabil Fekir.

Domácí fanoušci jen nevěřícně kroutili hlavou a tušili, že takovýto výpadek bude stát Elche celý zápas. Los Franjiverdes už do poločasu další gól nedostali, ale po změně stran měli před sebou náročný úkol.

Kontaktní branka by je snad ještě dokázala vrátit do zápasu, nicméně na tu nedošlo. A to ani po 68. minutě, kdy byl vyloučen Héctor Bellerín. Zhruba pětadvacetiminutovou přesilovku Elche nevyužilo. V 83. minutě předvedl fantastický zákrok proti Boyému Rui Silva a opora Betisu úspěšně zasáhla i po hlavičce Carrilla. Betis utkání zvládl a pojistil si průběžné páté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Host v této sezoně ještě neprohrál vypsaný jako favorit. Snad se na tom nic nezmění ani po 14. kole. Ten kurz je ale neskutečně vysoký-2,19.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Net v piči. Jen jsem chtěl napsat , že bukwice si s náma muže hrát jak chce, sázku přimout nemusí. Proto i kurz 2,45. I na ně dojde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele