25. kolo
18.02.2022 21:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Elche (© AFP)

Elche v závěru otočilo a prodloužilo "vallecanské" trápení

Až závěrečná čtvrthodina rozhodla o tom, že si Rayo neodveze z Elche žádný bod. Hosté z Madridu se na začátku druhého poločasu ujali vedení, jenže gól Frana Garcíi nezůstal bez odezvy. V 77. minutě srovnal Guido Carrillo a obrat dokonal Ezequiel Ponce.

Elche tak potvrdilo, že jeho výsledky po novém roce nejsou dílem náhody. Před týdnem sice podlehlo Seville, ale nyní se vrátilo na vítěznou vlnu ve famózním obratu.

První poločas žádnou branku nepřinesl, byť k tomu měly oba celky blízko. Ve 23. minutě pelášil sám na branku Álvaro García a branku trestuhodně minul. Přesnější byla hlavička Roca, se kterou si brankář se slavným jménem Zidane poradil a bohužel šlo o poslední výraznější šanci. Průběh prvního dějství byl vyrovnaný a týmy se prezentovaly spíše opatrnou hrou.

Po změně stran už se diváci dočkali branek. Sedm minut po přestávce se trefil poměrně šťastně Fran García a Rayo vedlo. Zhruba dvacet minut pak nepouštělo Elche do větších příležitostí, ovšem čtvrthodinu před koncem zaspalo a Pere Milla nejprve zblízka orazítkoval břevno a s rychlou dorážkou do odkryté branky přispěchal Guido Carrillo.

A ze strany domácích to nebylo vše. V 84. minutě dokonal obrat Ezequiel Ponce, který využil vynikající průnikové přihrávky Milly a chladnokrevně zakončil. Elche mělo po zbytek času možnosti výsledek definitivně pojistit, ale Zidane se v nastaveném čase dvakrát zaskvěl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele