5. kolo
18.09.2021 18:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Jose Morales (© AFP)

Elche si jen dělí body s Levante

Levante opět nedokázalo bodovat naplno a dnes si z Elche odváží jen bod. V první půli jako první inkasovalo po gólu Péreze a víc než jednu branku vsítit nedokázalo.

Levante šlo do utkání s domácím Elche v nepříliš dobré formě a dnes konečně chtělo urvat tři body. A nezačalo moc dobře. Lucas Pérez v sedmé minutě vysunul za obranu Levante do samostatného úniku Morenteho. Ten si navedl míč do pravé strany kolem vybíhajícího brankáře Cárdenase, jenže pálil mimo. O pouhé dvě minuty později vychytal domácí brankář Kike Casilla dobře střílejícího Moralese.

Zkušený brankář si v 15. minutě poradil i s náběhem Gómeze, když ho jeho obránci opět nechali ve štychu. Levante se ocitlo pod tlakem kolem půl hodiny hry a bylo potrestáno. Lucas Pérez stál na konci rychlé akce, když hosté sice první ránu Benedetta ještě odrazili, jenže skončila jen u nohou Lucase Péreze, který z úhlu pálil přesně k tyči - 1:0.

Start do druhé půle se povedl spíš hostům. Pepelu našel hezkým centrem z pravé strany v šestnáctce Elche Goméze, jenže ten mířil těsně vedle tyče. A Levante tohle zaváhání potrestalo. Elche mu samo pomohlo, když Verdú nezpracoval těžkou zpětnou nahrávku a do šance se dral Gómez. Toho sice Verdú v roli posledního hráče ještě zastavil, ale k míči se dostal José Luis Morales, který už se nemýlil 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele