19. kolo
02.01.2022 16:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Momentka ze zápasu Elche-Granada (© AFP)

Oslabené Elche hrálo s Granadou bez branek

Cennou remízu uhrálo v domácím prostředí Elche. S Granadou sice chtělo vyhrát, ale od druhého poločasu hrálo bez vyloučeného Diega Gonzáleze a to plány zkomplikovalo. Granada početní převahu nevyužila, přestože šance k tomu měla.

Není překvapením, že oba týmy byly z důvodu koronavirové nákazy oslabeni a možná i to se podepsalo pod konečný výsledek, který spíše uznávají fanoušci defenzivního fotbalu.

Nuda to však nebyla. Už v 9. minutě vyzkoušel pozornost Badíi na přední tyči Puertas. Na druhé straně se dokonce podařilo vstřelit gól, ovšem Carrillova bezprostřední dorážka neplatila, protože VAR systém odhalil útočný faul. Elche postupně získávalo mírnější převahu, ale ke gólu to nevedlo. Před koncem poločasu došlo opět na souboj Carrilla s brankářem Maximianem a tentokrát útočník hlavičkoval vedle branky. Důležité okamžiky přišly v nastaveném čase, na hrací ploše začaly jitřit emoce a výsledkem bylo pět žlutých karet a vyloučení domácího trenéra Francisca.

Karetní mariáš sudího Vegy pokračoval i po změně stran a ve 47. minutě dostal rovnou červenou kartu Diego González, který neměl balón pod kontrolou, když ho atakoval Suárez a zatažení za záchranou brzdu mělo logické vyústění v červenou kartu.

Granada měla celý druhý poločas na to, aby rozhodla, jenomže byla bezzubá. V 79. minutě jí mohl přichystat velký šok Milla, ale brankář Maximiano předvedl dobrý zákrok. Až pět minut před koncem zahrozili i hosté a Díazova hlavička skončila na horní síti. V nastavení pak Badía vytěsnil pokus Suáreze a Elche s velkým štěstím udrželo remízu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šifra-u hosta KNK.

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku. Jednička by nepotěšila.

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele