23. kolo
05.02.2022 14:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Pere Milla (© AFP)

Elche navázalo na bod z Madridu a Deportivo Alavés porazilo 3:1

Před dvěma týdny dokázalo Elche šokovat stadion Santiaga Bernabéua remízou 2:2 a v tomto kole dokonce zapsalo všechny tři body. Los Franjiverdes otočili z 0:1 na 3:1 a v tabulce poskočili na čtrnácté místo. Dvě branky zapsal Pere Milla.

Elche vstoupilo do zápasu ve velkém stylu a už v první minutě rozvlnilo síť. Radost mu však pokazil verdikt sudího, který odpískal útočný faul Milly. Po čtvrthodině hry se předvedli také hosté. Přízemní centr Riojy prošel až na zadní tyč, kde celou akci zavíral úvodním gólem Joselu. Deportivo se dostalo do rychlého vedení, ale pak se zatáhlo a přežívalo domácí šance. Hned o tři minuty později těsně minul branku Milla a před koncem poločasu zase hlavičkoval Boyé nad. Ačkoliv bylo Elche lepším týmem, v prvním poločase se prosadit nedokázalo a do šaten odcházelo za nelichotivého stavu.

Domácí ale nepanikařili a podobně jako začali první poločas, vstoupili i do toho druhého. Millovi tentokrát nebyl pískán žádný faul a jeho ránu zkrotil Pacheco až za brankovou čarou - 1:1. Po hodině hry pak domácí strhli výsledek na svojí stranu. Mojica prosvištěl po levé straně hřiště, načež našel přihrávkou na šestnáctce Pera Millu a ten rovnou z první uklidil balón k tyči. Deportivo mělo stále o co hrát, ale přes obranu Elche se prakticky neprosazovalo. Čtyři minuty před koncem pak vstřelil do rozhozené obrany definitivní pojistku Fidel.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele