8. kolo
03.10.2021 14:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Fanoušci Elche (© AFP)

Benedetto zařídil Elche druhé vítězství v sezoně

Pouze jeden gól viděli diváci na Estadio Manuel Martínez Valero. Na začátku druhého poločasu se střelecky prosadil Dario Benedetto a zařídil tak nejtěsnější vítězství Elche nad Celtou Vigo.

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný a teprve v 17. minutě se naskytla příležitost pozdějšímu hrdinovi Benedettovi, který pelášil sám na branku Celty Vigo. Veškeré vzrušení ale bylo zbytečné, protože domácí útočník se v době přihrávky nalézal v ofsajdu. Dario Benedetto se přihlásil o slovo ještě ve 39. minutě nepřesným střeleckým pokusem.

Nebyl to kdovíjaký fotbal a divákům bylo zřejmé, že rozhodne jediná chyba. A tu udělali na začátku druhého poločasu hosté. Po rychlém přechodu do útoku předvedla Celta Vigo laxní bránění a po Fidelově přihrávce napálil balón nekompromisně do sítě Dario Benedetto.

Po inkasované brance se očekával zvýšený nápor Celestes, ale nic takového se nedělo. Celta Vigo byla směrem dopředu naprosto neškodná. V 73. minutě spálil velkou šanci opět Benedetto, když trefil jen dobře postaveného obránce. Až devět minut před koncem se hosté dostali do velké příležitosti a Elche mimo jiné zachránila i tyčka.

Celtě nebylo přáno ani v nastavení, kdy se zblízka trefil Iago Aspas. VAR odhalil, že si balón pomohl zpracovat rukou a branka tedy neplatila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele