34. kolo
01.05.2022 14:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Pere Milla (© AFP)

Elche jen remizovalo s Osasunou, ačkoli bylo jasně lepší

Osasuna si připisuje bodovou ztrátu, protože na hřišti Elche měla na víc než jen remízový výsledek. Její nárok na tři body podpořil proměněnou penaltou po hodině hry Ante Budimir, ale nakonec Osasuna vítězství neudržela. Šest minut před koncem zaslouženě srovnal Pere Milla.

Elche se do svého soupeře zakouslo poměrně brzo a už ve druhé minutě ho jen trochu víc štěstí dělilo od prvního gólu v utkání. Na centr ze strany si naběhl Ezequiel Ponce a hlavičkoval skvěle, jenže brankář Herrera vytáhl ještě lepší reflexivní zákrok a jeho hlavičku vyrazil! A to už někteří domácí hráči zvedali ruce nad hlavu. Následně si cestu do vápna proklestil Mojica, jenže jeho skákavý pokus se odkutálel mimo.

Elche mělo docela dost smůly, když muselo během první půle hned dvakrát nuceně střídat. Ale jinak šancí jsme moc neviděli a konkrétně u Osasuny snad ani jednu. I proto byla 66. minuta velkým překvapením. Diego González totiž fauloval Anteho Budimira a sám faulovaný hráč nařízenou penaltu úspěšně proměnil.

Elche se ale dočkalo aspoň zaslouženého vyrovnání. Šest minut před koncem utkání střídající Gumbau zakroutil rohový kop na bližší tyč, kde si na míč naskočil Pere Milla a srovnal - 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele