1. kolo
16.08.2021 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fanoušci Elche (© AFP)

Vyrovnané utkání branku nepřineslo

Stadion Manuela Martíneze Valera se za devadesát minut dočkal jen jednoho gólu, který však kvůli ofsajdovému postavení neplatil. Elche i Athletic Bilbao se musí spokojit s bodem.

Vzhledem k průběhu utkání to není překvapivý výsledek. Oba celky jakoby se neměly čím překvapit, nicméně úplně bez šancí to nebylo. Naopak úvodní desetiminutovka nabídla hned dvě. Už ve 2. minutě nebezpečně pálil Pedro Bigas a Agirrezabala musel poprvé zasahovat. Na druhé straně Athletic zahrozil prostřednictvím rohového kopu, po kterém si málem vstřelil vlastní gól Lucas Boyé.

A Lucas Boyé byl ještě jednou v šanci a už na správné straně. Ve 25. minutě se dokázal zbavit Agirrezabaly, ovšem přes hradbu těl balón do branky nepropasíroval. Co se nepovedlo Boyému, to se podařilo Fidelovi, avšak zdvižený praporek veškerou radost zhatil. Přesně po půlhodině hry mělo i Bilbao loženku, Iňakoho Williamse na poslední chvíli zablokoval Roco.

Vůbec největší šance se odehrála ve 38. minutě a Pere Milla si jí za rámeček nedá. Snad ze dvou metrů nedokázal trefit branku! Střelu Balenziagy na sklonku poločasu vytěsnil Casilla. Ve druhém poločase to bylo s trefováním brankového prostoru ještě horší, a když už se to podařilo jako v nastavení, zaúřadoval Agirrezabala. Čtvrtý sudí přidal ještě šest minut, ale ani to ke konečné změně skóre nepomohlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele