5. kolo
17.09.2021 21:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Anthony Lozano (© AFP)

Celta Vigo opět prohrála, tentokrát ji zlomil Cádiz

Celta pokračuje v hodně mizerných výkonech, které nezměnila ani dnes. Páteční předehrávka 5. kola LaLigy jí naopak nachystala hodně smutnou podívanou, protože si všechny tři body odvezl efektivnější Cádiz.

Jako první se na pozoru musel mít domácí brankář Dituro, který je ale vzhledem k mizerné obraně, jakou Celta pravidelně ukazuje, na stav nebezpečí zvyklý. Po dvaceti minutách kontroloval očima svižnou ránu Salviho, který z pětadvaceti metrů mířil nad. Celta směrem k soupeřově bráně opět nehrála nějak epesní fotbal a vlastně se ani nedokázala dostat trochu blíž k bráně gólmana Ledesmy.

A tak se pro ni stal konec první půle osudným. Nejprve se ve 38. minutě povedlo hostům vstřelit první gól. Dlouhý míč do vápna po standardní situaci si našel Anthony Lozano a s pomocí tyče jej poslal do sítě.

Jenže uplynuly sotva tři minuty, když musel Dituro opět do sítě pro míč. Celá akce začala sprintem Lozana, jehož zastavil José Fontán nedovoleně a sudí pískal penaltu. Tu sice Salvi neproměnil a Dituro ukázal své reflexy, ale dobíhající Alfonso Espino už se z dorážky nemýlil - 2:0.

Ledesma měl také plné ruce práce, zejména po ráně Huga Malla, kterou z místa šibenice vytahoval mimo. Celta se nakonec dočkala aspoň čestného zásahu, když v 64. minutě Aspas vypálil a Ledesma odvrátil míč jen k nohám Santiho Miny. Celta si málem nechala aspoň bod, ale to jí nebylo přáno. V šesté minutě nastavení a v posledním útoku domácích totiž stoper Murillo trefil hlavou jen břevno!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele