29. kolo
20.03.2022 16:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Rubén Sobrino (© AFP)

Cádiz pozdním gólem zaskočil Villarreal

Fotbalisté Villarrealu nenavázali na vítězství v Lize mistrů a v neděli odpoledne překvapivě podlehli Cádizu 0:1. Pro Žlutou ponorku znamená porážka velkou komplikaci a její cíl zajistit si Ligu mistrů i v příštím roce se vzdálil. Cádizu vystřelil vítězství až v 90. minutě Sobrino.

Villarreal zažil v týdnu velkou euforii, když zvítězil na půdě Juventusu 3:0 a zajistil si postup do čtvrtfinále nejprestižnější klubové soutěže. Výborný výkon ale nezopakoval a v Cádizu senzačně padl.

Cádiz dal o sobě poprvé důrazně vědět v 11. minutě, kdy hlavičkoval pod břevno Chust a skvělý zákrok předvedl brankář Asenjo. Na druhé straně se dostal do zakončení zblízka Dia a i Ledesma zaznamenal první zásah. Hra střídala aktivní momenty s těmi nevýraznými a až ve 37. minutě byl donucen k dalšímu zákroku Asenjo.

Hostující trenér Unai Emery nemohl být s výkonem svých svěřenců ani trochu spokojen a po změně stran přichystal hned trojí střídání. Jenomže ofenzíva Villarrealu byla i nadále bezzubá. Čtvrthodinu před koncem předvedli domácí rychlý výpad a Sobrino z hranice šestnáctky prověřil Asenjo.

Utkání směřovalo k nerozhodnému konci, když v poslední minutě zápasu nečekaně udeřil domácí Rubén Sobrino. Obrana Villarrealu nebyla úplně zformovaná, když Pérez posílal přihrávku před branku a Sobrinovi stačilo před prázdnou brankou jen trefit balón. Žlutá ponorka už odpovědět nestačila a z Cádizu se vrací překvapivě bez bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele