8. kolo
02.10.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Cádiz - Valencia (© AFP)

Valencia se i přes převahu gólu nedočkala a v Cádizu remizovala 0:0

Bezbrankový výsledek na stadionu Ramóna de Carranzy je pro Valencii jednoznačnou ztrátou. Los Che měli na to utkání rozhodnout, ale to se z několika důvodů nepodařilo. Cádiz si v zápase nic nevytvořil, přesto se může těšit z bodového zisku.

Problém byl zejména v koncovce. Valencia vstoupila do utkání aktivněji, snažila se střílet, ale prostor tří tyčí trefil jen Daniel Wass ve 32. minutě a to bylo pochopitelně málo. První poločas nenabídl takřka nic, co by stálo za řeč a stavu 0:0 se nebylo možné divit. Divákům, kteří si našli cestu na stadion nezbývalo nic jiného, než doufat, že se obraz hry ve druhém poločase změní. Až ve 49. minutě musel poprvé do akce domácí brankář Ledesma, který si poradil s tvrdým pokusem Wasse. A to hned dvakrát, protože stejný hráč střílel i o dvě minuty později. To byly asi největší šance v průběhu celého utkání.

Dvacet minut před koncem začaly růst emoce a sudí Gómez si musel zjednávat pořádek na hostující lavičce udělením červené karty, kterou viděl asistent trenéra. Na hrací ploše ale dál pokračovala bezgólová nuda. Osm minut před koncem zazdila Valencia další velkou možnost a když v 89. minutě pálil těsně vedle i Guedés, bylo jasné, že se stav 0:0 nezmění. Cádiz si za celou dobu nebyl schopen vytvořit jedinou gólovku, přesto doma bere bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele