19. kolo
03.01.2022 21:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Lucas Ocampos (© AFP)

Sevilla stahuje náskok Realu, těsně porazila Cádiz

Sevilla splnila povinnost a vyhrála v Cádizu. O jediný gól nepříliš atraktivního utkání se postaral Lucas Ocampos krátce po změně stran. Sevilla se díky vítězství přiblížila k prvnímu Realu na rozdíl pěti bodů a to má ještě utkání k dobru.

Že domácí Cádiz bude mít s ofenzivou jasně lepšího soupeře problémy, ukázaly už první minuty. Alejandro Gómez našel za obranou nabíhajícího Joana Jordána, jehož rána z první skončila jen těsně vedle tyče. Ke gólu nevedla ani následující spolupráce Gómeze s Rakitićem. Sevilla si vybudovala značnou územní převahu, ale větší šanci si vytvořit nedokázala poměrně dlouho.

První půli završila rána Lucase Ocampose, která zamířila těsně vedle. I když Sevilla byla jasně lepším týmem, často ji nohy podrážela finální fáze a nepříliš velký pohyb jejích hráčů.

To se pokusil krátce po změně stran změnit Lucas Ocampos. V 58. minutě Sevilla zahrávala rohový kop, který domácí obrana sice zvládla odvrátit, ale Sevilla dostala míč znovu do vápna. Tam zůstal Ivan Rakitić, který jej přiťukl lépe postavenému Lucasovi Ocamposovi a ten se střelou z úhlu už nemýlil - 1:0.

O chvíli později Ocampos další ranou prověřil Ledesmu a ten se musel hodně rychle vyšvihnout ke spojnici, aby následně zabránil vlastní brance. V posledních pěti minutách hry nedokázal domácí útočník Sobrino zakončit přesně a na opačné straně skóroval Lucas Ocampos jen z ofsajdu, takže svůj druhý gól dnes slavit nemohl.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele