12. kolo
31.10.2021 14:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Álvaro Negredo (© AFP)

Negredo zachránil Cádizu v nastavení bod proti Mallorce

Hostující Bermellones se zřejmě viděli s třemi body v kapse, jenomže v nastavení jim sudí Gómez vyřkl krutý verdikt v podobě nařízené penalty. Zákrok Sastreho na Lozana byl nešťastný, nicméně znamenal šanci na vyrovnání pro Cádiz a té se zodpovědně a účinně chopil Álvaro Negredo.

Cádizu se letos vůbec nedaří a v domácím zápase s Mallorcou cítil šanci na tři body. Utkání bylo po celou dobu hodně nervózní a sudí Gómez několikrát tasil karty všech barev.

O první rozruch se postarali až po dvaceti minutách hosté. Salva Sevilla předvedl parádní přímý kop a Cádiz zachránila branková konstrukce. Na druhé straně zase nebezpečně zakončoval Valjent a branku naštěstí pro Mallorcu minul. Nerozhodný stav nakonec vydržel do 29. minuty. Mallorca rozehrála rohový kop, následně balón propadl k nohám Iddrisy Baby a ten ho napálil do sítě. Cádiz mohl okamžitě odpovědět, ale ránu Sobrina zastavilo břevno! I Mallorca měla šanci a po výborné individuální akci scházel Pereovi jen kousek.

Také druhý poločas nabídl několik brankových příležitostí na obou stranách. Ángel Rodríguez donutil k zákroku Ledesmu a gól Lozana kvůli prohřešku proti pravidlům neplatil. V 73. minutě sudí González poprvé tasil červenou kartu, ale po poradě s VAR systémem jí odvolal. Atmosféra každopádně na trávníku houstla a po vehementních protestech uviděl červenou kartu hostující trenér. Červenou kartu dostal i Aleksandar Sedlar, takže Mallorca musela dohrávat o desíti.

I tak se zdálo, že Mallorca nejtěsnější vedení ubrání a zapíše tři body. V nastavení ale přišel zákrok Sastreho na Lozana a sudí odpískal pokutový kop. Šanci vyrovnat si nenechal vzít Álvaro Negredo a proměněnou penaltou stanovil konečný výsledek 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele