27. kolo
06.03.2022 14:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Cádizu (© AFP)

Vallecano dál padá, v Cádizu prohrálo 0:2

Vallecano stále čeká na první výhru v novém roce. V nedělním zápase na půdě Cádizu mělo slušné příležitosti, ale prosadit se nedokázalo a po brankách Alcaraze a Idrissiho padlo.

První poločas nenabídl žádné závratné tempo. Hrálo se pomalu a co se týče střeleckých pokusů na branku, činná byla jen jedna strana. V počátcích zápasu střílel nebezpečně nad Idrissi, ale to byl na delší dobu jediný vážnější pokus. Vallecano muselo v prvním poločase nuceně střídat a zraněného Saveljicha nahradil Maraš. Teprve ve 35. minutě přišla první gólovka Vallecana. Po Garcíově centru hlavičkoval na malém vápně Guardiola a branku trestuhodně přestřelil.

Druhý poločas přinesl změny a konečně také přinesl kýžené góly. V 55. minutě rozehrál rohový kop Idrissi a Rubén Alcaraz hlavou překonal Zidana. Cádiz vedl a o chvíli později těsně minul tyč Negredo.

Vedoucí branka domácí výrazně povzbudila a po hodině hry se Cadízu podařilo zvýšit náskok. Alejův centr Zidanemu vypadl a z dorážky trefil odkrytou branku Idrissi - 2:0. Rayo potřebovalo co nejrychleji vstřelit kontaktní gól a velice blízko bylo při šanci Guardioly. Ten se naštěstí pro domácí na poslední chvíli nedostal do koncovky. Cádiz měl štěstí i v 87. minutě, když Álvaro García napálil břevno. V utkání se ještě nastavovalo dlouhých sedm minut, ovšem dvoubrankový náskok domácích se nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele