1. kolo
14.08.2021 19:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Jose Luis Morales (© AFP)

Cádiz v nastavení vydřel bod

Levante už se vidělo se třemi body v kapse, stačilo jen udržet nejtěsnější vedení. Jenomže to se v nastavení nepodařilo, v jeho sedmé minutě spasil Cádiz Alfonso Espino.

Prvotním cílem Cádizu i Levante je vyhnout se záchranářským pracím, oba proto chtěly vstoupit do LaLigy vítězně. První vážnější šance přišla ve 12. minutě po ráně De Frutose, kterou domácí brankář Ledesma zneškodnil. O několik minut později zahrozilo i na druhé straně a dokonce z toho byl gól, který kvůli ofsajdu neplatil.

Levante bylo jistější na balónu a mělo převahu. Přesto mu zatrnulo, když se po pádu v pokutovém území dožadoval penalty Negredo. Sudí Jaime zůstal neoblomný. Bezbrankový stav vydržel do 39. minuty, než se poprvé prosadili hosté. José Luis Morales převzal balón na ofsajdové hranici a zpoza vápna parádní technickou ranou překonal Ledesmu.

"Granotes" si hýčkali vedení, ale po přestávce je čekala nepříjemnost v podobě svalového zranění Roberta Soldada. V útoku jej nahradil Dani Gómez. Bez Soldada už nebylo Levante tolik nebezpečné a ke slovu se čím dál více hlásil Cádiz. Čtvrthodinu před koncem nebezpečně hlavičkoval Harojan a skvělý zákrok si připsal Aitor Fernández.

Tři body mohl Levante definitivně zajistit José Luis Morales, čtyři minuty před koncem se řítil sám na Ledesmu, jenomže balón poslal těsně vedle tyče. Později to muselo Moralese pořádně mrzet. Rozhodčí Jaime totiž nastavil dlouhých sedm minut a v poslední minutě Cádiz srovnal na 1:1. Obrovský šok přichystal hostujícím příznivcům Alfonso Espino, jehož obrana neuhlídala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele