17. kolo
13.12.2021 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Cádizu (© AFP)

Cádiz jen remizoval s Granadou

Cádiz si nakonec jen dělí body s Granadou. Domácí ekipa se dostala do rychlého vedení a vypadalo to na jasné tři body. Jenže v samém závěru srovnal na konečných 1:1 Jorge Molina.

V pondělní dohrávce LaLigy se utkaly dva týmy, kterým se v rozehrané sezoně rozhodně nedaří podle očekávání. Cádiz byl až předposlední a Granada před zápasem držela na svého soka náskok pouhých tří bodů. Domácí se dostali do větší šance po pár minutách, kdy Lozano běžel sám na brankáře Maximiana, jenže i kdyby ho prostřelil, pískal by se ofsajd.

Po patnácti minutách se k ráně dostal nejlepší střelec Granady Luis Suárez, jenže i když se dokázal zbavit obránce Faliho, brankáře Ledesmu nepřekonal. Cádizu se vyplatil větší tlak vlastně až před koncem první půle. První standardka sice nevyšla, ale odražený míč se dostal k Santiagovi Arzamendiovi, jenž míč napálil do sítě!

Druhá půle začala hodně pomalým tempem a ani jeden ze soupeřů se příliš nehnal na obhlídku vápna svého soupeře. Útočník Lozano sice několikrát vyzkoušel pozornost brankáře Maximiana, ale ten držel šance svého týmu nad vodou.

Dvacet minut před koncem se Granadě málem povedlo srovnat, jenže to by musel Jorge Molina ve velké šanci mířit mnohem přesněji. Definitivní rozuzlení zápasů nabídla až 88. minuta. V ní se k balonu uvnitř vápna dostal opět aktivní Jorge Molina a srovnal na konečných 1:1!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hele , nemá tam book chybu???? 2,59-3,09-2,98 .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele