10. kolo
23.10.2021 16:15 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Joselu (© AFP)

Cadíz doma podlehl Alavésu

Boj týmů u dna tabulky zvládlo lépe Deportivo Alavés. Domácí Cádiz srazil brankami na začátku utkání a na jeho konci Joselu. V prvním případě proměnil pokutový kop, ve druhém přízemní střelou pečetil výsledek.

Deportivo tak dosáhlo na svojí druhou výhru v sezoně a z předposledního místa poskočilo na osmnáctou příčku. Nutno podotknout, že Cádiz výhře hostů hodně napomohl. Už ve 2. minutě zastavil nedovoleně pronikajícího Joselu Alarcón a sudí nařídil pokutový kop! Sám postižený zvolil střelu doprostřed a bezpečně poslal Alavés do vedení.

Cádiz se samozřejmě snažil o vyrovnání, ale Deportivo hrálo zodpovědně a domácí vlastně do ničeho nepustilo. Naopak Pellistri mohl vstřelit druhý gól, ale zavčasu pro domácí ho odzbrojil Espino. Až ve 37. minutě zazdil velkou šanci viník penaltové situace Alarcón, jeho střela byla nepřesná.

Krátce po změně stran vystřihl zajímavé nůžky Negredo a neméně zajímavý zákrok předvedl Pacheco. Brankou neskončila ani vloženka Perey, kterou na brankové čáře odvracel Miazga.

Čtvrthodinu před koncem mohl Joselu vsítit druhý gól, ale svojí hlavičku namířil jen do připraveného Ledesmy. Deportivo čím dál více hrozilo z brejků a v nastavení se dočkalo pojistky. De la Fuente ještě stihl balón na hrací ploše a jeho přihrávku do vápna trefil z první pod brankáře opět Joselu. Alavés zvítězil v Cádizu 2:0 a mírně si polepšil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele