24. kolo
12.02.2022 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V Cádizu gól nepadl, Celta Vigo si odváží bod

Domácí brankář Ledesma se nakonec stal hrdinou celého utkání. Šest minut před koncem byla po jeho faulu nařízena penalta ve prospěch Celty Vigo, ale brankář své zaváhání napravil a střelce Santiho Minu vychytal. Cádiz tak remizoval se Celtou 0:0.

Bylo to utkání, ve kterém dominovaly defenzívy. Zejména v prvním poločase byl výkon obranných čtveřic vynikající, což mělo za následek, že na obou stranách bylo jen minimum brankových příležitostí. Ve 34. minutě dostal prostor ke střele Santi Mina a branku přestřelil. K dispozici bylo také několik standardních situací, které ke kýženému gólu nevedly.

První změnu udělala o přestávce Celta a na místo Cerviho přišel Solari. V 58. minutě měl Cádiz první větší šanci, ale rána Lozana z hranice šestnáctky rozvlnila jen boční síť.

Nejdůležitější moment zápasu přišel až pět minut před koncem. Po faulu Ledesmy v domácí šestnáctce nařídil sudí pokutový kop a ideální možnost rozhodnout měl na kopačce Santi Mina. Tíhu okamžiku ale nezvládl, Ledesma odčinil předchozí faul a skvělým zákrokem udržel remízu 0:0. Po neproměněné penaltě se hrálo i s nastavením ještě deset minut, ale gól až do konce nepadl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele