3. kolo
29.08.2021 19:30 CET
2 : 3
(1:0)

Reportáž

David Garcia (© AFP)

Osasuna v závěru otočila utkání s Cádizem

Osasuna předvedla naprosto parádní podívanou a v samém závěru utkání urvala všechny tři body! Dala totiž dvě branky v nastaveném čase, takže dříve lepší Cádiz doma těsně neuspěl.

Od prvních chvil se obrana Osasuny musela koncentrovat zejména na jednoho hráče. Byl jím Álex Fernández, který se jen za úvodních deset minut pokusil o zajímavou střelu dvakrát. Napotřetí už mu to vyšlo. Po čtvrthodině hry totiž dostal krásnou nahrávku od Salviho a se štěstím tečoval míč do sítě - 1:0.

Jinak to ale po většinu první půle byla neskutečná nuda. Narušila ji až 45. minuta, v níž Darko Brašanac dostal krásnou nahrávku do vápna, jenže v obrovské šanci napálil jen prvního (a jediného) obránce před sebou. Pro Osasunu se začaly věci obracet k lepšímu v 58. minutě, kdy VAR odhalil ruku. Po ní následovala penalta, kterou bez potíží proměnil Kike García a srovnal.



Jenže to samé pískal sudí také na druhé straně. Jen pár minut po vyrovnávací brance se Cádiz dočkal další trefy, protože David García trefil míč ve vlastním vápně rukou. K balonu si na penaltě stoupl Álex Fernández a Cádiz šel znovu do vedení.

Vyrovnávací branka visela ve vzduchu a velmi blízko k ní měl Kike García. Jenže ten v 77. minutě napálil jen tyčku! Osasuně to ale nakonec vadit nemuselo. Přesně v 90. minutě totiž sudí postřehl ruku domácího hráče, po níž pískal už třetí ruku v zápase! Úspěšně ji proměnil Roberto Torres a Osasuna chytila druhý dech. A vyplatilo se. V páté minutě nastavení totiž Roberto Torres od rohového kopu centroval do vápna a naskakující David García poslal hlavou míč do sítě - 3:2.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele