15. kolo
29.11.2021 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Ante Budimir (© AFP)

Osasuna si jen dělí body s aktivním Elche

Elche v pondělní dohrávce trochu překvapivě dokázalo ukořistit bod proti Osasuně. Tu dostal už po sedmi minutách hry do vedení proměněnou penaltou Ante Budimir, ale hostům se přeci jen povedlo o pár minut později srovnat.

Budimir byl hodně aktivním hráčem od začátku utkání a v šesté jeho minutě dokonce napálil dělovkou břevno. Akce poté pokračovala a Fidel trefil soupeře do obličeje rukou, což sudí okamžitě rozeznal jako penaltový zákrok. K nařízené exekuci se postavil právě Budimir a nemýlil se.

Fidel ale brzy svůj prohřešek odčinil a to tím nejlepším možným způsobem. V 19. minutě si totiž naskočil na skvěle rozehraný rohový kop a poslal hlavou s pomocí vzdálenější tyče míč do sítě! Později se musel zaskvět brankář Herrera, který likvidoval samostatný únik nabíhajícího Lucase Péreze.

Po změně stran se málem prosadilo Elche, konkrétně mladík Lucas Boyé, jenže jeho zakončení v 55. minutě zamířilo jen do tyče! Bravurní Herrera držel šance svého klubu nad vodou i v 76. minutě, kdy vyškrábl z brankové čáry zakončení Josana.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
REPLIKATOR

1:1

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele