12. kolo
06.12.2020 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal recept na obranu Elche nenašel a jen s ním remizuje

Villarreal byl sice na domácí půdě proti Elche jasně lepším týmem, ale výhra se za pouhou aktivitu nerozdává. "Žlutá ponorka" urvala nakonec jen jeden bod, do sítě se netrefil ani jeden z obou týmů.

Villarreal vstupoval do domácího utkání na Estadio de la Cerámica v pozici jasného favorita, byť Elche už několikrát v letošní sezoně ukázalo, že rozhodně není žádné ořezávátko. Aktivnější byli právě domácí. Estupiñán z pozice téměř v pravém rohu šestnáctky hostů vystřelil přímo na branku Elche, ale brankář Badía jeho ránu pohledem kontroloval.

Badíu vyzkoušel taky Trigueros, který pálil ze střední vzdálenosti poměrně dobře, byť mu pár čísel chybělo. Morente napřáhl ke střele na druhé straně ze střední vzdálenosti, Asenjovu branku ale také on minul. Jinak se v první zrovna nebylo na co moc dívat, obraz hry se postupem času vyrovnával a Elche poměrně urputně bránilo.

Domácím bod rozhodně nestačil a trenér Emery potřeboval nutně zvýšit také celkovou aktivitu svého týmu. Proto poslal na hřiště hned zkraje druhé půle duo Kubo - Alcácer. Právě ten si o chvíli později nabíhal do vápna na skvělý centr Pareja a vracel jej před bránu, jenže tam se vrátil také obránce Elche Diego González a míč odkopl do bezpečí.

Stejný obránce se činil také poté, co Parejo vymyslel brilantní pas na zadní tyč, odkud míč před bránu vracel Torres. Když by González nezasáhl, nedočkavý Iborra by posílal balon do prázdné brány! V poslední šanci zápasu neuspěl Pau Torres, jehož hlavička po vybídce od Gerarda Morena skončila jen na břevně!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele