20. kolo
23.01.2021 16:15 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Yousef En-Nesyri (© AFP)

En-Nesyri hattrickem popravil Cádiz

Galapředstavení En-Nesyriho zajistilo Seville tři body a Cádiz domů odjíždí s nadílkou. En-Nesyri bude nováčka strašit ve snech ještě hodně dlouho, protože do sítě brankáře Jeremíase Ledesmy se prosadil třikrát.

Youssef En-Nesyri zažívá asi nejlepší sezonu v životě a střílí jednu branku za druhou. Dnes si připsal další tři a s dvanácti brankami prozatím vede tabulku střelců. Přitom mu chvíli trvalo, než se poprvé dočkal branky. Stejně jako celé Seville, než dokázala vymyslet něco smysluplného. V 11. minutě se nejprve do dobré šance dostal Suso, jenže jeho zakončení z místa, odkud se kopou penalty, mířilo hodně nad bránu.

Cádiz v ofenzivě prakticky neexistoval a když už se třeba Negredo náhodou dostal do zakončení, tak mu vystavil stopku enormně koncentrovaný a prakticky nechybující Jules Koundé. A tak to pokračovalo až do 35. minuty. V ní se Suso rozhodl pro manévr na střed vápna, navedl si tam míč a tvrdě vypálil. Jeho ránu sice brankář Ledesma vyrazil na tyč, jenže od ní se balon odrazil k pozornému Youssefovi En-Nesyrimu, který už měl snadnou práci.

Krátce poté zahrávala Sevilla volný přímý kop ze strany u vápna a Suso zakroutil míč přesně do kapsy před brankářem, kam si nejlépe naběhl a vyskočil opět En-Nesyri. Ledesma sice hned skákal za míčem, ale už ho nedostihl - 2:0.

Tím Sevilla prakticky ukončila snahy Cádizu o tři body. Ani po změně stran se hostům nepovedlo vážněji ohrozit bránu stráženou Bounouem. Naopak, po hodině hry opět udeřil mladý Maročan. Centrovaný míč totiž obránce Baró naprosto hloupě vykopl jen nad sebe a doskakující En-Nesyri se pověsil do vzduchu. Ani Cala s ním do hlavičkového souboje nešel a brankář Ledesma už se jen neadekvátně ohnal po míči. Jedinou šanci Cádizu měl na svědomí Negredo, ale ten dvacet minut před koncem pálil z dobré šanci moc vysoko.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele