20. kolo
23.01.2021 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal nepokořil obranu Huescy a bere jen bod

Villarreal si připsal další klopýtnutí a to by ho tentokrát mohlo hodně mrzet. Nedokázal totiž dát ani jednu branku poslední Huesce, která na své půdě slaví cenný bod. Po nudné hře vlastně asi zasloužený výsledek.

Villarreal si jel pro tři body, které by mu mohly pomoci udržet se mezi elitou u špičky tabulky. Jenže od prvních momentů bylo vidět, že dnes je to trochu jiný Villarreal. Jeho kombinace nejenže postrádaly rychlost nebo nápaditost, ale vlastně domácímu mužstvu stačilo jen trochu napadat rozehrávku Žluté ponorky a hosté byli v problémech. A takhle to pokračovalo vlastně až do konce první půle.

Až tři minuty před koncem a odchodem obou jedenáctek do kabin se utrhl Carlos Bacca, dostal se přes dva obránce a z velkého úhlu pálil ke vzdálenější tyči. Jenže ke své smůle jednak pálil do tyče a především se nacházel v ofsajdu. Nástup do druhé půle se víc dařil právě Villarrealu, který nutně potřeboval proměnit svou kvalitu v aspoň jednu branku.

Pouhých pět minut po změně stran nahrál Dani Parejo krásně do strany, Carlos Bacca pustil míč za sebe a Moi Gómez pálil velmi dobře. Jenže brankář Fernández tušil směr a včas míč lapil. O chvíli později se uvolnil Yeremi a poslal míč jen těsně nad břevno! To byla další velká šance a taky celkově poslední, protože víc toho Villarreal nedokázal a bere jen bod.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele