38. kolo
22.05.2021 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Huesca neporazila Valencii a sestupuje

Huesca měla na El Alcorazu poslední šanci se zachránit a potřebovala k tomu porazit Valencii, což se jí nepodařilo. Devadesát minut žádnou branku nepřineslo a protože Elche porazilo Athletic Bilbao, bylo o posledním sestupujícím rozhodnuto.

Domácí měli situaci ve svých rukou a pokud by vyhráli, zůstali by prvoligoví. Huesca byla v zápase aktivnější, ale branka "Netopýrů" jakoby byla zakletá. Ve 13. minutě nebezpečně napřáhl Sergio Gómez a Cillessenovu svatyni těsně minul. O chvíli později se domácí neúspěšně dožadovali pokutového kopu za faul Correi na Ramíreze.

Ve 39. minutě podnikla Huesca nebezpečný kontr a Cillessen musel poprvé po střele Mira výrazněji zasahovat. Valencia v prvním poločase vůbec nevystřelila na branku, zatímco Huesca vyprodukovala čtyři střelecké pokusy.

I po změně stran byli Azulgranas pilnější, ale stále to bylo bez kýženého efektu. Ramírezovu tvrdou ránu uvnitř pokutového území vyrazil Cillessen na tyč a další faul ve vápně neposoudil VAR jako penaltový.

Až čtvrthodinu před koncem měla Valencia velkou šanci, ale Guedesovu ránu z úhlu vyrazil Fernández. Předčasnou radost přinesla vzápětí branka Mira a Ramírez zase v 79. minutě pálil do tyče. Huesca měla v zakončení obrovskou smůlu a to jí nakonec stálo LaLigu. Ještě v nastavení měl Cillessen důležité zákroky a když sudí odpískal konec, bylo dík výhře Elche jasno.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele