6. kolo
18.10.2020 18:30 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Waldo Rubio (© AFP)

Huesca plichtila s Valladolidem, oba celky zůstávají nadále bez výhry

V duelu dvou týmů, které dosud nevyhrály sice padly čtyři branky, ale ani jeden z účastníků svůj cíl poprvé vyhrát nenaplnil. Výrazně blíže k němu byli hosté, kteří vedli v průběhu zápasu už o dva góly. Huesca se ale zmátořila a vyrovnal na konečných 2:2.

Začátek utkání nepřinesl kdovíjakou podívanou. Na velkou šanci se čekalo až do 24. minuty. Ferreirův vynikající centr zasáhl hlavou Rafael Mir, ale jen do středu branky, kde stál Roberto. O deset minut později přispěchali s loženkou i hosté a na rozdíl od Huescy byli úspěšnější. Po nakrátko rozehraném rohu následoval centr a Bruno González hlavou zajistil Valladolidu vedení. Domácí mohli v závěru vyrovnat, na další rohový kop si tentokrát naskočil Mir a brankář Roberto předvedl fantastický zákrok.

Pět minut po přestávce přišel další klíčový moment zápasu. Seoane ve vápně zastavil nedovoleně Villu a sudí odpískal pokutový kop. Waldo Rubio zvolil razantní střelu k tyči a i když brankář vystihl směr, neměl nárok.

Huesca byla v nesnázích, ale dokázala se rychle vrátit do zápasu kontaktní brankou. Minutu po Rubiově penaltě dostal přihrávku do běhu Rafael Mir a technickou střelou k tyči překonal Roberta. Valladolid už vedl jen o gól a i o tento náskok vzápětí přišel. Roberto nejprve předvedl vynikající zákrok na brankové čáře, ovšem s dorážkou Sandra Ramíreze dělat nic nemohl.

Po vyrovnání tempo hry přeci jenom opadlo a další možnost se naskytla až devět minut před koncem hlavičkou Dimitrise Siovase. Hosté měli obrovskou kliku, protože je zachránila tyčka. Štěstí měli i domácí, to když v nastavení těsně minul zařízení Marcos André. Huesca sehrála s Valladolidem pěkné utkání, ovšem na první výhru musí oba celky nadále čekat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele