34. kolo
01.05.2021 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Aritz Elustondo skóroval do vlastní branky (© AFP)

Huesca zaskočila Real Sociedad, ten si komplikje postup do EL

Nejen boj o evropské poháry, ale také boj o záchranu se velmi dramatizuje. Huesca totiž dokázala porazit pátý Real Sociedad a bodově se srovnat se svými soky v záchranářské misi. Zároveň porážka Basků dává příležitost ještě více zamotat boj o Evropskou ligu. Duel na stadionu El Alcoraz rozhodl v závěru Sandro Ramírez.

Až tři minuty před koncem se domácím podařilo vstřelit rozhodující branku. Do té doby se oba týmy pokoušely přelstít defenzivu soupeře marně.

Real Sociedad měl rychlý nástup a už po dvou minutách zaměstnal Fernándeze střelou Ander Guevara. V ještě větší gólovce se ocitnul v 19. minutě David Ferreiro, ale jeho střela byla tečovaná a stočila se vedle branky. Huesca byla v prvním poločase překvapivě více na balónu a měla nakonec i více šancí. Rafael Mir zkusil Remira překonat přízemní střelou, ale ten si s jeho pokusem poradil. Poločas skončil 0:0 a i po změně stran se dlouho zdálo, že gól snad ani nemůže padnout.

Druhá půle totiž přinesla jen jeden zajímavý okamžik a to až tři minuty před koncem. Sandro Ramírez rozehrál volný přímý kop a ten k překvapení všech skončil za Remirovými zády. La Real měl jen málo času na vyrovnání a Huesca už si tuto příležitost vzít nenechala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele