13. kolo
12.12.2020 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Javier Ontiveros (© AFP)

Huesca poprvé v sezoně vyhrála, doma udolala Alavés

Až ve třináctém kole se prvního vítězství v sezoně dočkala Huesca. Duel s Deportivem Alavés rozhodla jediná branka, kterou vsítil v 67. minutě nádherně kroucenou ranou na zadní tyč Javier Ontiveros.

Huesca se konečně dočkala. Poslední tým soutěže čekal na tříbodový import opravdu dlouho - až do třináctého kola, než to konečně vyšlo. Obecně se očekával vyrovnaný průběh utkání, což se také potvrdilo.

Oba celky se od začátku snažily překvapit soupeřovu defenzívu, ale na vážnější šanci, stejně jako později na gól se muselo poměrně dlouho čekat. Už v 15. minutě museli hosté střídat, když se zranil Laguardia a na plac musel Tachi. Bohužel šlo asi o nejzajímavější okamžik v celém prvním poločase.

Až po změně stran se začalo něco dít. Nejprve pět minut po přestávce nebyl domácím fotbalistům uznán gól kvůli ofsajdovému postavení, ale v 67. minutě už Huesca stejně vedla. Javier Ontiveros se rozhodl s balónem na noze pro individuální řešení a krásným obstřelem na zadní tyč poslal Huescu do důležitého vedení. Hned po první brance mohl Ontiveros zvýšit na 2:0, ale tentokrát mu v koncovce scházela větší přesnost.

Každopádně pro Huescu to byla obrovská příležitost, jak ukořistit tři body do tabulky a této možnosti už se nepustila. V závěru ještě Okazaki donutil k zákroku Pacheca, ten obstál, ale na body to pro jeho celek nestačilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele