28. kolo
20.03.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Estadio El Alcoraz (© AFP)

Huesca se s Osasunou rozešla bez emocí i gólů

Huesca si připisuje další zklamání a vidina záchrany v první lize se jí vzdaluje. Ačkoli byla proti Osasuně jasně lepším týmem a šancí si vytvořila několik, proměnit nedokázala ani jednu.

Huesca byla před utkáním poslední a potřebovala co nejdřív začít bodovat, pokud chtěla reálně uvažovat o záchraně v první lize. A začalo to celkem sympaticky, protože po dvaceti minutách se k míči za vápnem propracoval Slovák Vavro a krásnou dělovkou napálil břevno! Hostující obranu se pokusil zaměstnat taky Rafa Mir, nejlepší střelec svého týmu, jenže chyběla mu přesnost.

Osasuna toho směrem dopředu moc neměla a naopak mohla v závěru sama inkasovat. Sandro Ramírez ale své zakončení nezvládl a mířil ve vápně mimo. První šanci druhé půle měla na svědomí Osasuna a pokud by Jony mířil lépe, hosté by vedli. Jenže jeho volej skončil asi metr od tyče.

Huescu mohl pět minut před koncem utkání spasit střídající Dani Escriche, který vyprodukoval mimořádně povedenou hlavičku. Tu ale prakticky z brankové čáry odvrátil vracející se Aridane.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele