36. kolo
12.05.2021 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sandro Ramirez (© AFP)

Huesca velebí kanonýra Ramíreze, díky jehož trefě porazila Bilbao

Huesca ještě žije! Díky dnešnímu vítězství nad Bilbaem, které, zcela upřímně, čekal málokdo, dokázala povstat z pásma sestupu. Stačila jí k tomu jediná trefa, o kterou se postaral pozapomenutý kanonýr Sandro Ramírez.

Tady nebylo pochyb o tom, kdo že bude favoritem tohoto utkání. V Huesce panovala dost velká nervozita, protože domácí tým se před utkáním nacházel až v sestupové zóně a nic nenasvědčovalo tomu, že by se z ní právě dnes večer měl dostat. A vlastně tomu nenasvědčovala ani většina utkání.

Sandro Ramírez se sice snažil přelstít obranu Bilbaa a Fereiro to vzápětí zkusil přímo na Simóna, ale o nějakém tlaku Huescy nemohla být řeč. První vážnější šanci Huescy nabídla až 34. minuta, v níž se k míči uvnitř vápna dostal nejnebezpečnější muž Huescy, Rafa Mir. Jenže jeho hlavičku fantasticky vyrazil brankář Simón!

Mladý útočník Huescy selhal i ve druhém pokusu, když v nastavení první půle obral o balon hostující obranu a povedlo se mu vypálit, jenže mířil příliš vysoko nad bránu. Celé utkání nabralo nový směr až v 61. minutě. To se totiž za vápnem odhodlal k ráně na vzdálenější tyč Sandro Ramírez a brankář Simón jeho ránu vůbec neodhadnul, takže ji pustil do vlastní sítě - 1:0.

Bilbao nebylo na tenhle scénář očividně vůbec připravené a dost ho inkasovaná branka zaskočila. Bilbao se do šance dostalo vlastně až v 80. minutě, když pozornost brankáře Fernándeze vyzkoušel López.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele