21. kolo
30.01.2021 14:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Ipurua Municipal Stadium (© AFP)

En-Nesyriho Eibar uhlídal, ale stejně se Sevillou prohrál o dvě branky

Sevilla jela do Eibaru s pověstí obávaného týmu, který má obrovskou ofenzivní sílu v podobě jediného hráče. Youssefa En-Nesyriho. Ten se dnes sice netrefil, ale výrazně napomohl trefám Lucase Ocampose a Joana Jordána.

A to přitom utkání v Eibaru nezačalo pro Sevillu vůbec dobře. Jednak se domácí celek vůbec nestyděl za své ofenzivní výpady a především aktivní mladík Bryan Gil dělal obraně Sevilly poměrně značné potíže. V sedmé minutě se navíc zranil obránce Acuña a do hry musel nerozcvičený Rekik. V 18. minutě se po centru do vápna srazili En-Nesyri s brankářem Dmitrovićem a Sevilla požadovala penaltu. Sudí Sánchez se ale rozhodl nakonec penaltu nepískat.

O pouhých devět minut později už ale měl jasno. En-Nesyri byl ve vápně podkopnut Bigasem, sudí se opět pro jistotu šel podívat na video, ale tentokrát už dal Lucasi Ocamposovi pokyn, že jako může kopat. Mladý útočník poslal míč do středu, Dmitrović skákal k tyči. Což mělo jen jeden výsledek - 1:0 pro Sevillu.

Pět minut před koncem první půle se šikula Bryn Gil protáhl k vápnu, naservíroval v něm míč Diopovi a ten jen těsně minul břevno! V nastavení dokonce Kike García hlavičkoval do tyče!

Deset minut po návratu ze šaten ale Sevilla rozhodla definitivně. Aleix Vidal přihrál z pravé strany na malé vápno a Joan Jordán v "kapse" před bránou dloubl míč do sítě - 2:0. A když Gil po hodině hry pálil po zemi jen těsně vedle, bylo o výsledku jasno.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To nám jako dává takhle zadara book kurz 2,05 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce bukwičáka přesně jak jsem tušil-2,07 .

Reagovat
smazaný uživatel

2,09 .

Reagovat
Largo

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele