36. kolo
13.05.2021 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Stadion Eibaru (© AFP)

Eibar zadržel Real Betis a jeho naděje ještě žije

Eibar se ještě nevzdává! Jeho naděje na záchranu jsou sice minimální a musí se spoléhat na dvě zaváhání ostatních soupeřů, ale dnešní bod by mohl mnohé znamenat. Real Betis se sice v Eibaru dostal do brzkého vedení díky trefě Guardada, jenže Enrich sedm minut před koncem odmítl porážku svého týmu.

S Eibarem to začalo velmi špatně. Na domácí půdě nezachytil začátek důležitého utkání s Realem Betis a prohrával už ve čtvrté minutě. To Betis předvedl bleskový protiútok, Diego Lainez si nejprve navedl míč na střed hřiště a pak jej nahrál volnějšímu Andrési Guardadovi. Jeho lehce tečovaná střela byla nad síly domácího brankáře Marka Dmitroviće a Eibar prohrával.

Dmitrović se navíc poměrně často ocital v situacích, které brankář nemá rád. Pod tlakem. Z míry ho ale nevyvedla ani rána Cristiana Tella, ani o chvíli později nebezpečná hlavička Víctora Ruize. Eibar toho směrem dopředu moc nevymyslel a spíš se trápil v mezihře. Marně hledal cesty k brankáři Bravovi, který moc práce neměl.

Naopak ve 45. minutě sledoval, jak se vyznamenal jeho rival - střelu Nabila Fékira totiž Dmitrović parádním zásahem vyrazil. Až ke konci utkání začali domácí hráči vystrkovat růžky. Nejprve po hodině hry musel Bravo do akce proti ráně Sergiho Enricha a také proti dorážce Recia. Expósitovu ránu zpoza vápna očima vytlačil kousek vedle. Ale přesto inkasoval. V 83. minutě totiž centr Correy uklidil do sítě nehlídaný útočník Sergi Enrich a dal svému týmu ještě minimální naději.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Fikus19

Poraďte jak to dopadne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele